Kontakta frisör salong Fin i Borås

Sommaren är slut och hösten är här!

Nu får vi nog officiellt säga att sommaren är slut, även fast solen skiner så känner man att det är någon frisk doft i luften som påminner om att värmen snart försvinner också!

Vi har haft en väldigt fullbokad vår/sommar och är så himla glada att ni alla vill gå till oss, trots en pandemi.. Nu har vi en fullspäckad höst framför oss då vi ska snygga till alla solblekta och kanske lite slitna hårtoppar. Är du sugen på en förändring så är det stor tid att boka nu, finns inget härligare än en uppfräschning vid hösten.

På plats på salongen hittar ni Ada som nu är tillbaka 75% efter sin mamma ledighet, Kimberly, Maja och Linnea – vårt nya stjärnskott!

Hoppas vi ses snart. Kram!

 

EMMA

VI ÄR SÅ GLADA <3
Emma som var elev hos oss under sina tre år kommer att från och med 30 oktober vara hos oss varje fredag! Till en början så har hon ca 25% rabatt på alla behandlingar. Boka din tid under kategorin TRAINEE/ELEV på våran onlinebokning för att få tid hos henne!

Vad har hänt hos oss under Covid-19?

Som många av er vet så blev inte 2020 riktigt som tänkt för någon här i världen.. Vi stod inför tuffa beslut angående om vi skulle kunna få fortsätta ha öppet eller om salongen hade behövt att stänga på grund av någon lockdown, men vi är så glada att vi har fått jobba på och för alla er som har vågat er hit! Renligheten och avstånd har varit viktigt för oss, vilket vi ser att kunderna har uppskattat. Under sommaren så har vi spridit ut våran semester vilket gör att vi har varit max 2 frisörer under en längre period. I september kommer vi att renovera salongen lite då  Ada kommer att börja jobba lite igen efter sin mamma-ledighet vilket resulterar till att vi är 3-4 frisörer. Vi kommer att skaffa fler platser samt bredda avstånden mellan dom vi har så alla kan känna sig trygga.

Just nu så har vi mycket bokningar framför oss och Covid-19 verkar inte ha kunnat påverka oss hittills! Vi hoppas att detta snart är över för oss alla. Stay safe <3

Kontakta frisör salong Fin i Borås

Nytt år och nya händelser på salongen!

Hej och hå vad det händer grejer här! Ada gick på mamma-ledighet i januari och i februari jobbade tyvärr Linn sin sista dag hos oss då hon ska lägga saxarna på hyllan och testa något nytt! Detta är såklart tråkigt för oss på FIN i Borås då vi har verkligen gillat Linn och hon har utvecklats otroligt mycket de senaste åren hon varit hos oss, men ALL lycka till henne och vi tror det kommer bli super på det nya!

Med detta så är tyvärr Elin själv på salongen i 2 månader. Detta gör att med en kundkrets för 3-4 frisörer men endast en som kan ta emot er alla så är det väldigt fullbokat. Elin kämpar på för fullt för att alla ska få en tid men hoppas att ni har förståelse för att det är lite bokat ett tag nu.

Men det positiva är att den 14 april så börjar ett nytt stjärnskott hos oss! Kimberly Wester som har arbetat som frisör i Göteborg kommer börja hos oss på heltid, detta betyder att vi kommer kunna öppna upp för mer tider vilket vi vet att ni alla längtar efter! Kimberly är en jordnära, härlig och glad frisör som kommer passa som handen i handsken här på FIN i Borås och vi är väldigt tacksamma över att ha henne i vårat team <3

 

Följ oss på Instagram