VÅRA ÖPPETTIDER UNDER JUL & NYÅR!

Nu under jul och nyår har vi lite annorlunda öppettider:

Fredag 23/12 – STÄNGT
Julafton – STÄNGT
Måndag 26/12 – STÄNGT
Tisdag 27/12 – 10.00-19.00
Onsdag 28/12 – 08.00-20.00
Torsdag 29/12 – 10.00-20.15
Fredag 30/12 – 08.00-16.00
Nyårsafton – STÄNGT

Måndag 2/1 – 09.30-20.30
Tisdag 3/1 – 08.00-19.00
Onsdag 4/1 08.00-20.00
Torsdag 5/1 08.00-20.15
Fredag 6/1 STÄNGT

God Jul & Gott Nytt År
Önskar FIN i Borås!

VÄLKOMNA TILLBAKA EFTER SOMMAREN!

Vi hoppas att ni alla har haft en fantastik sommar! Vi på salongen är väldigt laddade på att få göra alla dessa fräscha höstfärgningar och ta bort dom slitna sommartopparna!

Men vad har mer hänt på FIN i Borås? Vi har utökat våran familj med inte bara en stjärna utan TVÅ! Rebecka började hos oss i början på september och med 7 års erfarenhet i bagaget är hon en grym frisör som älskar tjocka hår där man får göra en stor förändring. Caroline kommer att vara på salongen två dagar i veckan, ut efter det driver hon en egen salong ute på landet, men det är väldigt skönt att få komma in till stan ibland och ha lite kollegor! Letar du efter en jordnära tjej som har lätt till skratt och som älskar färg så har du hittat rätt!

SEMESTERTIDER

VÅRA ÖPPETTIDER I SOMMAR!
 
Under v.27 & v.28 är vi mindre personal på plats och därför så kan öppettiderna variera.
 
Måndag: 11.00-20.00
Tisdag: 08.00 – 16.00
Onsdag: 10.00-19.00
Torsdag: 11.30-20.00
Fredag: 08.00-16.00
 
Hinner vi inte svara i telefon så lämna ett meddelande eller maila oss på kontakt@finiboras.se så hjälper vi er så fort vi kan!
Under v29 till och med måndagen v.32 så har vi stängt salongen, så den 9/8 öppnar vi upp igen! Återigen under augusti blir öppettiderna lite annorlunda, men vi återkommer med mer information kring det!
Som många märker är vi otroligt fullbokade nu hela vägen fram tills vi går på semester, men ett tips är att skriva upp sig på våran väntelista, så blir det en avbokning så hör vi av oss i den ordningen! Vid frågor hör av er till kontakt@finiboras.se
Hoppas ni alla får en fantastisk sommar så ses vi efter, när alla måste styra upp sitt semesterhår igen! KRAM från oss på FIN

Sommarhår!

Nu är väl ändå sommaren här för att stanna! Under dessa månader så är det väldigt viktigt att fortfarande ta hand om våra hår, även om man blir lite latare under semestern såklart.

Något som är extra viktigt är fukt! Saltvatten och sol torkar ut håret så gör mycket fukt-inpackningar nu. Hydrate.Me från Kevin.Murphy är ett säkert kort!

En annan stor favorit på sommaren är Restore från Kevin.Murphy. Denna använder du efter en dag på stranden då du vill skölja rent håret men ändå inte behöva använda schampo och balsam varje dag. Även perfekt efter träningspasset! Man kan säga att man gör en mini-tvätt mellan schamponeringarna som samtidigt vårdar håret! Hur gör man då? Blöt ner håret, krama ut vattnet lite, massera in produkten både i hårbotten samt på längderna, låt sitta i några minuter, skölj! Sen är det färdigt, inga fler produkter behövs och håret känns både renare samt friskare!

Många av er blondiner kan uppleva att färgen blir lite gul under sommaren. Detta är ju för att solen & saltvattnet drar fram varma pigment. Vi rekommenderar att man använder ett detox-schampo då varannan vecka så kommer håret se klarare ut och inte kännas lika ”gult”. Vill man slå på stort så kan man avsluta med ett silverbalsam eller silver-inpackning.

Produkter: Maxi wash från Kevin.Murphy, samt blond Angel wash eller rinse.

Har du en mörkare färg som du vill bevara? Eller bara undvika att nyansering släpper, eller att dom gråa hårstråna kommer fram. Då tipsar vi om att använda UV-skydd under sommaren! Restor spray från Living Proof eller Everlasting från Kevin.Murphy är solklara produkter då!

Har du skört hår? Då är det viktigt att undvika kluvna hårtoppar! K18 är en enkel produkt som går snabbt att använda. K18 stärker håret inifrån och ”lagar” de trasiga bindningarna. Det bästa med K18 är att du SPARAR tid, ja du läser rätt! Hur då? Schamponera håret (helst med något djuprengörade schampo/volym schampo) sedan handdukstorkar du håret, applicerar K18 ungefär som ett balsam, sedan går du ut ur duschen! Man ska alltså inte skölja ur eller vänta 10 min och sen tvätta igen. Håret upplevs inte smutsigt eller liknade då K18 går in i håret! Viktigt bara att använda rätt mängd produkt.

Alla dessa produkter finns självklart på salongen så kika förbi oss så hjälper vi dig att bli kittad inför sommaren! Kram FIN i Borås 💖

Följ oss på Instagram