Kontakta frisör salong Fin i Borås

AVBOKNING

Här på FIN i Borås har vi att avbokning ska ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet. Detta har vi haft under ca 1 års tid och det är för att undvika att vi står där sen och har en lucka på 3 timmar, 3 timmar då vi ej får betalt även fast vi är på jobbet.

Tänk er själva om ni kommer till jobbet och så visar det sig att de första 3 timmarna kommer ni inte få betalt, för personen som hade bokat upp detta dök ej upp eller ringde 1 timme innan och sa att hen inte kan komma.

Man kan känna att det känns dumt att debitera någon om man har råkat blivit sjuk men detta är något som tandläkaren gör samt många andra och är då något som man måste försöka hålla i, då ingen vill förlora inkomst bara för att någon har glömt sin tid eller inte orkar komma längre.

Är man sjuk så kan man ordna ett sjukintyg och då stryker vi debiteringen såklart. Sen har vi överseende med det mesta om det bara gäller en halvtimme/timme osv men när man kommer upp mot en tid som är en halvdag nästan, då måste man ta en summa.

Kommentera gärna i kommentarsfältet ifall ni har frågor kring detta så ska vi självklart försöka svara på detta!

Kontakta frisör salong Fin i Borås
Följ oss på Instagram