Lashlift

Nu har Elin på FIN i Borås äntligen tagit kursen i Lashlift! Så många som efterfrågat detta och vi förstår verkligen varför, det är ju så snyggt!

Vad är Lashlift då egentligen?
Det man gör är att man permanent böjer upp ens egna fransar så att det har en naturlig böj och i samma veva så färgar man dem också. Detta ger ett intryck av väldigt fina fransar fast helt utan underhåll och helt sina egna naturliga.

Lashlift ger ett naturligt resultat och passar perfekt för dem som ibland inte alltid orkar sminka sig med mascara eller hålla på och böja sina fransar dagligen.

Resultatet varierar beroende på fransar men de flesta håller mellan 6 – 8 veckor och känner man att man trivs i lashlift så gör man en ny behandling efter dessa veckor. Det sköna med Lashlift är även att när det väl börjar försvinna så kommer det inte någon ”konstig” period eller en ”ful” period så som det kan göra med fransförlängning då man nästan kan ha lite panik innan det är dags att fylla på. Det enda som händer är att tillslut så har de flesta fransar byts ut under dessa 8veckor och man har sina vanliga ”raka” igen.

Det är väldigt viktigt att man går till någon som har en bra utbildning när man ska testa lashlift, det är otroligt små saker som påverkar resultatet och man vill verkligen inte att det ska skada kundens fransar. Om du någon gång har gjort lashlift tidigare och upplevt att fransarna har blivit lite krusiga eller för böjda efter ett tag så kan detta var för att man satt permanentvätskan för högt upp på fransen eller inte helt fått bort det. Något som är bra är att man kommer snart tappa just den fransen, men är man noggrann så kan man undvika detta.

När Elin tog sin utbilning gjorde hon detta med Ellebaana hos Look By Linn som är en av de bästa utbildarna i Sverige. Vi på FIN i Borås kan stolt säga att vi jobbar med ellebaana som är ett stort märke över hela världen.

Här kommer lite bilder på Elins första kund som gjordes under kursen, kunden har även sagt nu i efterhand att hon är otroligt nöjd och att hon kommer fortsätta med detta då hon knappt behöver sminka sig nu! Alltid roligt med så fina resultat 🙂

Efter lashlift och färgning, en fin böj och fransarna är mer fint fördelade!

Förebild innan lashlift, kunden hade väldigt raka och ojämna fransar som gärna spretade åt olika håll när hon applicerade mascara.

Bild på när lashlift utförs. Här har fransarna ”limmats upp” väldigt noggrant och böjningsprocessen börjar.
Följ oss på Instagram