Nytt år och nya händelser på salongen!

Hej och hå vad det händer grejer här! Ada gick på mamma-ledighet i januari och i februari jobbade tyvärr Linn sin sista dag hos oss då hon ska lägga saxarna på hyllan och testa något nytt! Detta är såklart tråkigt för oss på FIN i Borås då vi har verkligen gillat Linn och hon har utvecklats otroligt mycket de senaste åren hon varit hos oss, men ALL lycka till henne och vi tror det kommer bli super på det nya!

Med detta så är tyvärr Elin själv på salongen i 2 månader. Detta gör att med en kundkrets för 3-4 frisörer men endast en som kan ta emot er alla så är det väldigt fullbokat. Elin kämpar på för fullt för att alla ska få en tid men hoppas att ni har förståelse för att det är lite bokat ett tag nu.

Men det positiva är att den 14 april så börjar ett nytt stjärnskott hos oss! Kimberly Wester som har arbetat som frisör i Göteborg kommer börja hos oss på heltid, detta betyder att vi kommer kunna öppna upp för mer tider vilket vi vet att ni alla längtar efter! Kimberly är en jordnära, härlig och glad frisör som kommer passa som handen i handsken här på FIN i Borås och vi är väldigt tacksamma över att ha henne i vårat team <3

 

Följ oss på Instagram