RE.STORE

Kevin Murphy vet vi alla är alltid steget före när det gäller utveckling av produkter, både för våra hår men också för miljön såklart!

Någon produkt som fick oss på FIN i Borås att trilla av stolen är deras RE.STORE hårinpackning, den är nästan för bra för att vara sann!

Så många gånger när man känt att man vill skölja av håret och få en renare känsla, även fast håret inte direkt är smutsigt, så blir det ett projekt och framför allt slitage om man ska tvätta håret var och varannan dag bara för att man gillar den ”rena” känslan.

Men det räcker faktiskt bara med att man använder deras RE.STORE inpackning! Man blöter ner håret, masserar in inpackningen i hårbotten och även ut på längderna (INGET SCHAMPO INNAN BEHÖVS), låter det sitta i ca 3 min medans man tex tvålar in sig, sedan sköljer man. När håret torkar så är botten renare fast längderna är silkeslena som efter en vanlig inpackning. En perfekt produkt att använda mellan schamponeringarna, efter gymmet eller efter en heldag på stranden när man vill tvätta ur saltvattnet. På det så luktar den fantastiskt också!

För 299kr så är den din och den kommer bli din bästa vän!

Följ oss på Instagram