Torr hårbotten eller mjäll?

Nu när det har blivit kallare ute så märker vi stor skillnad på våran hårbotten också. De flesta har svårt att avgöra om det är mjäll eller torr hårbotten.

Mjäll brukar oftast inte klia men man ser mycket vita små prickar i håret och som ofta kan lägga sig på kläderna. De flesta får mjäll pga. fet hårbotten – men då finns det många olika mjäll-schampon att välja mellan som ska hjälpa mot detta. Många killar har problem med mjäll då de använder mycket vax och gelé som i sig är väldigt feta produkter. Vi rekommenderar att man använder ett djup-rengörande schampo för att verkligen tvätta ur dessa produkter för att undvika mjäll. Något som finns hos oss är Normal Persons från EVO som är en stor favorit hos många! Dessa ligger på 269:- st (se översta bilden)

Torr hårbotten kan upplevas som irriterande och att det kliar väldigt mycket. För att undvika att få torr hårbotten så är det viktigt att man tvättar håret max 2-3 gånger i veckan och använder sig endast av schampon som är till för torr hårbotten. Produkter så som torrschampo och hårspray torkar ut väldigt mycket också. Skulle man uppleva att det inte blir bättre så har Moroccanoil en kur mot just torr & fet hårbotten. Dessa är väldigt effektiva och lätta att använda och ligger på 279:- st.

Har du redan stort problem med både flagande och kliande hårbotten så finns det även SCALP WELLNESS från Malibu C – paketet innehåller både schampo, balsam och 5st påsar med ett pulver som man masserar in i hårbotten. Detta paketet är optimalt för dig som verkligen vill ta tag i problemet på en gång men inte riktigt vet varför din hårbotten mår dåligt. Hos oss ligger SCALP WELLNESS på 399:-

Kika gärna förbi eller lämna en kommentar om ni upplever att ni har en strulig hårbotten så hjälper vi er gärna!

KRAM!

Följ oss på Instagram